HUR FUNGERAR DET?

MERCHANDISE-ON-DEMAND

1. Vårt koncept.

Sportmerch.se är i dagsläget en samlings hub för Sveriges sportklubbar där vi tar fram en unik webbshop´s lösning, designar kollektioner, producerar produkterna och slutligen och levererar direkt till kund. Allt under samma tak!

2. Kontakt

Efter visat intresse kontaktas ni av våra duktiga säljare och via ett webbformulär fångar vi upp klubbens önskemål i stora drag om hur en kollektion ska skapas.

4.  Design av kollektion

Vi skapar en kollektion med specialdesignade print till klubben och efter en process fast slår vi kollektionen och går igenom en lanserings plan.

4. Lansering av webshop

När kollektionen är fastslagen skapar vi en unik webshop åt klubben där produkterna laddas upp och blir tillgängliga för era fans!

5. Print On Demand

Efter att vi fått ordern från slutkund tar vi även hand om resten.
Vi trycker plagget, packar och skickar direkt. utan mellanhänder!

6. Medlemsrabatt & kickback

Att vara med på sportmerch.se är ett enkelt sätt att dra in pengar till klubben och samtidigt ge fansen ett sätt att visa sitt stöd med riktigt schysst merchandise.

Produkter för Print-On-Demand (POD)

Följande produkter lagerhåller vi anpassade för POD

Produkter för specialproduktion

Följande produkterna adderas i steg två med en lev.tid på ca 4-6 veckor. Här är det minimum på 50st som behöver beställas och klubben faktureras ett inköpspris.

Våra styrkor

  • Egen webshop

  • Korta ledtider

  • Stora och små volumer är inget problem

  • Unika designs till varje klubb

Bakom Sportmerch.se finns vårt företag Tshirt.se/Hobby Reklam AB – ett familjeägt screentryckeri med över 60 års erfarenhet. Till större delen trycker vi merchandise till större fotbollsföreningar och sportklubbar men vår kundkrets är bred och sträcker sig långt över sportens värld.