Steg 1

Välj det paket som passar just er bäst, fyll sedan i vårt design formulär så kommer vi återkoppla till er inom 5 arbetsdagar.

Känner ni er osäkra eller vill ha hjälp med ert val? Kontakta oss då för en djupgående genomgång av konceptet innan ni gör ert val.

Steg 2

Vi går tillsammans igenom avtal och kontrakt. När allt är klart och ni är nöjda börjar design processen. Vi designar upp kollektioner som godkänns av er klubb.

Steg 3

Kollektion fastslås och er  webbshop byggs upp av oss med  URL och design som har rätt anda och som speglar er klubb.

Steg 4

När allt är godkänt och färdigt är det bara att luta er tillbaka och njuta av en bekymmersfri merchandise försäljning!

1. FÖRSTA KONTAKT

Efter kontakt mellan oss och er klubb bokar vi in ett mer djupgående möte där vi går igenom kontrakt, kickback och upplägg.

 

2. DESIGN

Nästa steg i processen är att ta fram en kollektion som har rätt anda och som tilltalar era fans. Som hjälp verktyg har vi tagit fram ett skräddar sytt formulär som ni som kund skall fylla i. Antingen på egen hand eller med hjälp av våra handledare. Utifrån detta tar vi fram ett utkast med skisser på plagg och motiv.

 

3. WEBBSHOP

Efter att kollektionen fastslagits tar vi fram en webbshop med personlig banner och URL , när detta steg är avklarad är det upp till er att marknadsföra lanseringen och driva trafik till er nya shop så fansen enkelt hittar er nya merchandise!

4. PRODUKTION

När allt väl är i rullning är det bara för er att luta er tillbaka och njuta av en krångel fri merchandise försäljning. I vår egen fabrik med laghållning och produktion samt 60år i branschen säkerställer vi hög kvalitet och garanterar korta ledtider. Då hela principen bygger på en  vår ”Print on demand” lösning är vi redo att leverera era produkter direkt till slutkund redan från dagen er shop är lanserad!

PLAGGEN SOM INGÅR

Här är en snabb överblick av vad som ingår hos oss på sportmerch.se  Grund utbudet med grå, svart och vit samt självklart plaggen i er klubbs färger!

 

Klicka på plaggen för att visa specifikation.

SPECIAL PRODUKTION

Vi på Sportmerch.se är helhetslösning för webbshop åt er klubb och vi hjälper er självklart med mer specifika produkter så som supporter halsdukar, badlakan, kaffemuggar, planscher,  paraply mm. Allt till schyssta villkor och priser. För mer information angående priser och hur vi tar fram dessa produkter ber vi er kontakta någon av våra duktiga säljare.